See also

TABLETS

The greatest collection
of multimedia tablets

vrijdag, 12 mei 2017 02:00

GRASMAAIERS RASION 2

De hoogproductieve elektrische oplossing voor perfect maaien

De hoogproductieve elektrische oplossing voor perfect maaien

Of u nu kiest voor het SMART- of het EASY-model, de RASION 2-serie professionele maaiers is ontworpen om een ​​uitstekende maaikwaliteit te combineren met optimale productiviteit. Lange batterijduur, grote wendbaarheid en ergonomie. Ze hebben gesynchroniseerde dubbele bladen en een nieuwe IMS*-printplaat om oververhitting te beheersen en de efficiëntie te verhogen. De RASION 2-maaiers zijn waterdicht en zeer stil en kunnen altijd en overal in alle weersomstandigheden worden gebruikt. Ze zorgen voor het welzijn van zowel de gebruiker als de buurt.

Met een repareerbaarheidsindex van 9,9 en 9,8/10 kiest u voor een professionele accumaaier die betrouwbaar, duurzaam en na verloop van tijd te repareren is.

* Geïsoleerde metalen ondergrond

JE HOORT ZE AMPER WERKEN

  • 91 dB bij snelheid 3 en 93 dB bij maximaal vermogen
  • Nieuwe en zeer stille borstelloze wielmotor met directe aandrijving
  • Minder geluidsoverlast en geen dampen: kan op elk moment van de dag worden gebruikt in bevolkte gebieden

De slanke stalen messen met hoge treksterkte en hun tegengesteld draaiende beweging van 3.000 tot 5.000 tpm zorgen voor een optimaal resultaat.

 

Het bekrachtigde Zero Turn-systeem maakt een draai van 180° gemakkelijk dankzij de zwenkwielen voor en de omgekeerde rotatie van de achterwielen.

40 mm getande antislip aandrijfwielen aan de voorzijde verhogen de stabiliteit en rustige loop. Er zijn twee instellingen om uit te kiezen: zwenkwielen of geleide besturing om hellingen te beheersen.

De maaihoogte-instelling, van 25 tot 75 mm, is gecentraliseerd in een enkele handmatige of elektronische bediening, afhankelijk van het model.

Gebaseerd op LED-technologieën, verbetert de printplaat van het geïsoleerde metaalsubstraat de warmteafvoer en warmte-uitwisseling en verhoogt het de elektronische capaciteit van het gereedschap. Het vangt vermogenspieken tijdens intensief maaien op zonder de snelheid van de messen te verminderen.

Omgekeerde rotatie van de messen zorgt ervoor dat overtollig gras uit de beschermkap kan worden verwijderd terwijl de maaier blijft werken.

 

 

×

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP