{ "Description": "Controlebestand voor domeineigendom voor Microsoft 365 - plaats in de hoofdmap van de website", "Domain": "jacques-tuinmachines.be", "Id": "97cecc86-c5f2-4f44-8ece-8aed45e6c373" } Privacy Policy - Jacques Jos Tuinmachines
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in ons privacybeleid.
Sint-Truiden
wij zijn open : Maandag tot Vrijdag Van: 9:00 tot 18:00 & Zaterdag van: 9:00 tot 14:00 uur.

Privacy Policy

Ratings
(0)
DATUM VAN OPBOUW: DECEMBER 06, 2021

Deze website is eigendom van en ontworpen door:

Jacques Tuinmachines

Groot-Gelmenlaan 21

3800 Sint-Truiden (Engelmanshoven)

België

HRH 79.934

BTW BE0641.430.712

Tel 011/68.32.66

E-Mail : Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


2. Content

Door het betreden en het gebruik van deze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden.


Cookies & de website


Afgezien van de gegevens die u vrijwillig met Combell deelt bij het gebruik van onze websites, hanteert Combell ook cookies en andere technologische middelen om gegevens te verzamelen.

Websites

Analytics

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Jacques-Tuinmachines enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld. Elke geïnteresseerde persoon mag van deze informatie kennisnemen doch Jacques-tuinmachines behoudt zich het recht voor om op het tijdstip dat haar passend voorkomt, zonder enige voorafgaande waarschuwing, de regels en voorwaarden betreffende de toegang tot het gebruik van de website te wijzigen, dan wel de gehele website of delen ervan aan een beperking te onderwerpen. De toegang tot dergelijke private gedeelten van de website kunnen afhankelijk gesteld worden van het verstrekken van informatie door de bezoeker/gebruiker van de website. De bezoeker/gebruiker die deze informatie levert verklaart er zich uitdrukkelijk mee akkoord dat deze informatie eigendom wordt van Jacques-tuinmachine en dat door de loutere mededeling van informatie aan Jacques-tuinmachine, deze laatste de uitdrukkelijke toestemming krijgt om informatie te gebruiken in overeenstemming met de Privacy Policy. Het verlenen van toegang tot het privaat gedeelte van de website van Jacques-tuinmachine middels het gebruik van gebruikersnamen en paswoorden, kan ten allen tijden door Jacques-tuinmachine worden gewijzigd of geweigerd zonder dat dit tot enige schadevergoeding kan leiden.

3. Google Ads conversietracking

>Google Ads conversietracking is een analytische dienst verstrekt door Google, Inc., die gegevens van het Google Ads advertentienetwerk linkt met acties uitgevoerd op deze Applicatie. Verzamelde Persoonlijke Gegevens: gegevens die betrekking hebben op Cookies en Gebruik.

4. Google Analytics (Google)

Google Analytics is een webanalysedienst verstrekt door Google Inc. ("Google"). Google gebruikt de verzamelde Gegevens om het gebruik van deze Applicatie te volgen en te onderzoeken, om rapporten te produceren met betrekking tot zijn activiteiten en om deze te delen met andere Google diensten. Google kan mogelijks de verzamelde Gegevens gebruiken om de advertenties binnen zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren. Verzamelde Persoonlijke Gegevens: gegevens die betrekking hebben op Cookies en Gebruik.

5.Wat zijn cookies?

1. Content

Cookies zijn kleine tekstbestanden met een reeks tekens die op uw computer of mobiele apparaat kunnen worden geplaatst en die uw browser of apparaat op unieke wijze identificeren. Waar worden cookies voor gebruikt?


Cookies stellen een site of services in staat om te weten of uw computer of apparaat deze site of service eerder heeft bezocht. Cookies kunnen vervolgens worden gebruikt om te helpen begrijpen hoe de site of service wordt gebruikt, helpen u om efficiënt tussen pagina's te navigeren, uw voorkeuren te onthouden en verbeteren uw surfervaring in het algemeen. Cookies kunnen er ook voor zorgen dat marketing die u online ziet, relevanter is voor u en uw interesses.

6. Remarketing en Behavioral Targeting:

Deze diensten laten toe aan deze Applicatie en haar partners om het adverteren te informeren, optimaliseren en dienen op basis van eerder gebruik van deze Applicatie door de Gebruiker. Deze activiteit wordt uitgevoerd via het opsporen van Gebruiksgegevens en door het gebruik van Cookies, informatie die wordt doorgegeven aan de partners die de activiteiten van remarketing en behavioral targeting beheren.

7. Google Ads Remarketing

Google Ads Remarketing is een dienst voor Remarketing en Behavioral Targeting verstrekt door Google Inc., die de activiteit van deze Applicatie linkt met het Adwords advertentienetwerk en de Doubleclick Cookie. Verzamelde Persoonlijke Gegevens: gegevens die betrekking hebben op Cookies en Gebruik.

8. AdRoll (Semantic Sugar, Inc.)

AdRoll is een advertentiedienst verstrekt door Semantic Sugar, Inc. Verzamelde Persoonlijke Gegevens: gegevens die betrekking hebben op Cookies en Gebruik.

9. De Gebruiker contacteren

De Gebruiker contacteren Contactformulier (Deze Applicatie) Door het invullen van hun Gegevens op het contactformulier, verstrekken de Gebruikers toelating aan deze Applicatie om deze gegevens te gebruiken om te antwoorden op informatievragen, prijsvragen, of ieder ander soort vraag zoals aangegeven in de hoofding van het formulier. Verzamelde Persoonlijke Gegevens: Bedrijfsnaam, E-mail en Familienaam.

10. Eerste en derde partij cookies

Eersteklas cookies zijn cookies die behoren tot wikiHow, cookies van derden zijn cookies die door een andere partij op uw apparaat worden geplaatst via onze Service. Cookies van derden kunnen op uw apparaat worden geplaatst door iemand die een service voor wikiHow levert, bijvoorbeeld om ons te helpen begrijpen hoe onze service wordt gebruikt. Cookies van derden kunnen ook op uw apparaat worden geplaatst door onze zakelijke partners, zodat zij deze kunnen gebruiken om u producten en diensten elders op internet te adverteren.

11. Hoe lang blijven cookies op mijn apparaat?

Hoe lang een cookie op uw computer of mobiel apparaat blijft hangen, hangt af van het feit of dit een cookie is dat "persistent" of "session" is. Sessiecookies blijven alleen op uw apparaat staan ​​totdat u stopt met browsen. Permanente cookies blijven op uw computer of mobiele apparaat staan ​​totdat ze verlopen of worden verwijderd.

12. Term and Termination

At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr

Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

13. Beveiliging

Jacques tuinmachine streeft er te allen tijde naar om persoonsgegevens en privacy te beschermen, zowel in de fysieke kantoren als op het netwerk van Jacques-tuinmachine. Jacques-tuinmachine draagt zorg voor passende organisatorische en technische maatregelen om persoonsgegevens te beveiligen. Indien er zich een gegevenslek zou voordoen met ongunstige gevolgen voor persoonsgegevens, dan wordt de klant persoonlijk verwittigd in de door de wet voorziene omstandigheden. Het aantal medewerkers van jacques tuinmachine dat toegang heeft tot persoonlijke informatie is beperkt en zorgvuldig geselecteerd. Aan deze werknemers wordt toegang tot persoonlijke informatie verleend voor zover ze die informatie nodig hebben om hun taken naar behoren uit te voeren. Jacques-Tuinmachine websites vermelden soms links naar sites van derden (sociale media, organisatoren van door Jacques-tuinmachine gesponsorde events) waarvan de gebruiksvoorwaarden niet onder het toepassingsgebied van deze Privacy Policy vallen. Lees aandachtig hun beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens..

14. Verstrekken van gegevens aan derden

Combell verkoopt geen persoonsgegevens aan derde partijen noch worden deze doorgegeven aan derden tenzij.

15. Rechten van de betrokkene

U kan een aantal rechten betreffende de verwerking van uw persoonsgegevens uitoefenen ten aanzien van Jacques Tuinmachines, voor zover u over die rechten beschikt onder de toepasselijke wetgeving. U kan deze rechten uitoefenen door gebruik te maken van de contactgegevens vermeld onder punt 10 van deze Privacy Policy. Combell zal dergelijke verzoeken beantwoorden en al dan niet gevolg verlenen aan dergelijke verzoeken overeenkomstig de toepasselijke wetgeving en in principe binnen een periode van één (1) maand, eveneens overeenkomstig de toepasselijke wetgeving. Om uw rechten uit te oefenen, en om elke ongeoorloofde openbaarmaking van uw persoonsgegevens te voorkomen, dient u ons een bewijs van uw identiteit te verschaffen. Wij vragen u dan ook om bij voorkeur een kopie van de voorzijde van uw identiteitskaart toe te voegen aan uw aanvraag. De aanvraag kan gestuurd worden naar de gegevens vermeld onder punt 10 van deze Privacy Policy. Wanneer u dit nodig acht, kan u zich eveneens richten tot of een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit ( Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.).

Recht op bezwaar

U heeft te allen tijde het recht om vanwege met uw specifieke situatie verband houdende redenen bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens die gesteund is op het gerechtvaardigd belang van Jacques-tuinmachines. Indien door u bezwaar gemaakt wordt, staakt Combell de verwerking van die persoonsgegevens tenzij Combell dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking aanvoert die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden, of die verband houden met de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering.

Recht op inzage en transparantie

U hebt het recht op (gratis) toegang tot de gegevens die uzelf betreffen en om een kopie van deze persoonsgegevens te verkrijgen. U kunt ons bovendien vragen: • Of wij persoonsgegevens van u verwerken; • Voor welke doeleinden wij die verwerken; • Welke categorieën van persoonsgegevens wij verwerken; • Met welke categorieën van derden wij uw persoonsgegevens delen; • Wat de oorsprong is van de verwerkte gegevens; • Welke rechten u heeft.

Recht op rectifictie en gegevenswissing

U heeft als betrokkene het recht om onvolledige, foutieve, ongepaste of verouderde persoonsgegevens te laten verbeteren of aanvullen. Daarvoor kan onze klantendienst gecontacteerd worden vanaf een geregistreerd adres of kunnen uw gegevens aangepast worden via het online portaal "jacques-tuinmachines.be". Om uw gegevens up-to-date te houden, verzoeken wij u hoe dan ook om ons elke wijziging te melden, zoals in geval van een verhuis. U heeft tevens het recht om, zonder onredelijke vertraging, wissing van uw persoonsgegevens te verkrijgen indien en in zoverre: de persoonsgegevens niet langer zijn nodig zijn voor de doeleinden; er niet langer een rechtsgrond voorhanden is; u bezwaar maakt tegen de verwerking, en er geen prevalerende dwingende gerechtvaardigde gronden zijn voor de verwerking door Jacques Tuinmachines; de persoonsgegevens onrechtmatig verwerkt zijn; of de persoonsgegevens moeten worden gewist om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op Jacques Tuinmachines rust. Jacques-Tuinmachines zal u na uitvoering van een verzoek tot verwijdering een bevestigingsbericht sturen. Bij gedeeltelijke verwijdering zal Combell eveneens toelichten waarom niet volledig aan het verzoek kon worden voldaan. Het is mogelijk dat, afhankelijk van de aard van het verzoek, sommige diensten niet meer kunnen aangeboden worden door Jacques Tuinmachines. Jacques tuinmachines kan ook niet altijd alle gevraagde gegevens verwijderen, bijvoorbeeld om wettelijke verplichtingen na te komen (om tegemoet te komen aan boekhoudkundige en fiscale verplichtingen is Jacques-tuinmachines bijvoorbeeld verplicht om facturatiegegevens voor maximaal 7 jaar bij te houden).

Recht op beperking van de verwerking

Ook heeft u als betrokkene het recht om van jacques-tuinmachines de beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te verkrijgen, indien en in zover één van de volgende elementen van toepassing is: u betwist de juistheid van de persoonsgegevens, in welk geval de verwerking beperkt wordt gedurende een periode die Jacques-tuinmachines in staat stelt de juistheid ervan te controleren; de verwerking is onrechtmatig en u verzet zich tegen het wissen van de persoonsgegevens en verzoekt in de plaats daarvan om beperking van het gebruik ervan; Jacques-tuinmachines heeft de persoonsgegevens niet meer nodig voor de verwerkingsdoeleinden, maar u heeft deze nodig voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering; u heeft bezwaar gemaakt tegen de verwerking, in afwachting van het antwoord op de vraag of de gerechtvaardigde gronden van Jacques-tuinmachine zwaarder wegen dan die van de betrokkene. In geval van beperking van de verwerking, mogen de gegevens wel nog opgeslagen worden door Jacques-tuinmachine.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid

Voor persoonsgegevens die (i) verwerkt worden in het kader van de uitvoering van de overeenkomst, (ii) verstrekt werden door uzelf en (iii) verwerkt worden via geautomatiseerde procédés, heeft u als betrokkene het recht om deze gegevens van jacques-tuinmachine te verkrijgen in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm, alsook om jacques-tuinmachine te verzoeken om die gegevens rechtstreeks over te dragen aan een andere partij, indien dit technisch mogelijk is, als u wenst over te stappen naar een andere aanbieder.

16. Contactgegevens

Een vraag of verzoek in verband met persoonsgegevens of deze Privacy Policy kan te allen tijde gericht worden aan: Jacques Tuinmachines Groot-Gelmenlaan,21 3800 Sint-Truiden Belgie Tel: +32 11 68 32 66 E-Mail : Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

17. Wijzigingen

Combell behoudt zich het recht voor om deze Privacy Policy aan te passen. Wijzigingen zullen steeds voorafgaand aan de inwerkingtreding ervan op deze website worden gepubliceerd. Het verdient aanbeveling om deze Policy geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Alle dagen geopent, behalven op zon en feestdagen.

  • Maandag - Vrijdag 9:00 - 18:00, Zaterdag 9:00 - 14:00, Zondag - Gesloten

Ons adres

Nieuwsbrieven

We doen geen e-mail naar spam en uw e-mail-ID is altijd zeer vertrouwelijk.
Ik ga akkoord met de Privacybeleid