Voor info +32 11 68.32.66

Jacques Jos Tuinmachines

All categories

Draadloze robotmaaier.

KR173E

3899.00 € 

 

Robotmaaiers kress

Draadloos of bekabelt
Reeds vanaf 983.00 €

Handzaag Felco F621

FELCO 621
Boomzaag - Trekzaag - Zaagblad 24 cm

Warning: Array to string conversion in /data/sites/web/jacques-tuinmachinesbe/www/templates/intense/html/com_virtuemart/productdetails/default.php on line 117
Array
70,75 €
Beschrijving

Velen hebben de vervelende ervaring al ondervonden van een zaag die blijft vaststeken bij de eerste bewegingen. Met de FELCO 621 trek- en boomzaag hebt u zekerheid in handen. Want het rechte blad zorgt voor een zuivere ingang in de tak en al het zaagsel wordt snel afgevoerd door de trekbeweging die het hout snel doorzaagt. Zijn kegelvormige vorm biedt een uitzonderlijk bereik tussen de takken, wat betekent dat u weinig tijd verliest en snel kunt overgaan op de volgende uitdaging. Als perfecte allrounder, maakt de FELCO 621 korte metten met kleine en grote takken. 

Omschrijving

 

Een boomzaag moet de juiste balans, kracht, efficiëntie en snelheid bezitten om geweldige resultaten neer te zetten. De FELCO 621 trek- en boomzaag voldoet aan deze vereisten en gaat nog verder. De rechte, kegelvormige vorm zorgt voor de nodige hanteerbaarheid tussen de takken terwijl de wrijving wordt verminderd voor gemakkelijk en efficiënt zagen. Dit en de jarenlange scherpte van de geharde tanden verminderen vuilafzetting tot een minimum. Voeg daar de stabiliteit en het comfort van de ergonomische handgreep aan toe en zowel links- als rechtshandigen zullen genieten van een evenwichtige zaagkracht. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 Pellenc

 

×

Grasmaaier pellenc

Rasion 2 Easy gazonmaaier Pellenc

De uiterst hanteerbare en gemakkelijk te vervoeren RASION heeft een ongeëvenaard vermogen en biedt een onberispelijke knipkwaliteit voor alle soorten maaiwerk door landschapsarchitecten en overheden.

2150,00 €

Meer info neem contact op


TOP