See also

TABLETS

The greatest collection
of multimedia tablets

Positie:
Jacques Jos Tuinmachines
Adres:
Groot-Gelmenlaan,21
Sint-Truiden
Limburg
3800
België
Telefoonnummer:
+32 11 68 32 66
Fax:
+32 11 68.32.66
Mobiele nummer:
+32 71 52 82
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige informatie:

22 Januari 1992

Het onstaan van onze kleine eenmanszaak
 
Opgroeiend tussen spuitmachines en tractors en als kleine jongen en tiener steeds mee gesleuteld te hebben en depannages mee te doen samen met mijn vader Alex jacques had ik de microbe te pakken. Na verschillende jaren ervaring als mekanieker bij een aantal garages van land- en tuinbouwmachines, was het tijd om op eigen benen te gaan staan.
22 Januari 1992 zag onze kleine zelfstandige éénmanszaak het levenslicht. Te Zepperen in de Waterkuilstraat hebben we (samen met mijn echtgenote) onze eerste stappen gezet. In een klein stalletje werd er gesleuteld aan de kleine machines, op de oprit aan grote tractoren.
 
1993
Van Zepperen naar Sint-Truiden
 
Al snel bleek er “plaatsgebrek” en verhuisden we naar de Montenakenweg te Sint-Truiden. Waar we de zaak geleidelijk aan konden opbouwen samen met het uitbaten van een benzinestation.
 

1999

Een nieuwe start in Engelmanshoven
 
Na ongeveer 10 jaar was het weer tijd voor iets anders. We verhuisden naar de Groot-Gelmenlaan te Engelmanshoven. En na nogmaals 3 jaar ervaring als vertegenwoordiger van onderdelen in tuin en park en landbouwmachines in een grote firma ,konden we onze zelfstandige zaak nog beter ondersteunen, en onze klanten nog beter van dienst zijn. We zijn ervan overtuigd daardoor nog meer te kunnen groeien en onze klanten nog een beter service te kunnen aanbieden.
 
2019
2019 Trachten we uit te breiden
 
We zien ons groeien, en om een goede en degelijke service te kunnen blijven bieden hebben we meer handen nodig. Om onze klante de service te kunnen blijven geven die nodig is hebben we besloten onze zoon mee in het bedrijf te laten stappen. Na zijn opleiding in de auto mechanica en hier meegesleuterd te hebben, zullen wij zijn hulp zeer goed kunnen gebruiken. En het zal onze klanten zeker ten goede gaan komen, daar we een nog betere en snelere service gaan kunnen bieden.
×

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP