Voor info +32 11 68.32.66

Jacques Jos Tuinmachines

All categories

Draadloze robotmaaier.

KR173E

3899.00 € 

 

Robotmaaiers kress

Draadloos of bekabelt
Reeds vanaf 983.00 €

Rasion smart 2 maaier

NIEUWE GENERATIE PROFESSIONELE ELEKTRISCHE MAAIER: RASION 2 SMART
WAARSCHUWING! OM DE RASION TE GEBRUIKEN, IS EEN PELLENC-BATTERIJ NODIG!
Bijvoorbeeld ULIB 1500 (autonomie tot 5u00), ULIB 1200 (autonomieautonomie tot 4u00)

Warning: Array to string conversion in /data/sites/web/jacques-tuinmachinesbe/www/templates/intense/html/com_virtuemart/productdetails/default.php on line 117
Array
2516,80 €
Beschrijving

VOORDELEN:

- Elektronisch beheer van de messnelheid. De dubbele messen maaien het gazon fijn en optimaliseren de maaitijd. Het maaien is regelmatig en onberispelijk.

- Stuurbediening: Elektronische instelling van de bladsnelheid van 3000 tot 5000 tpm. Tijdens maaiwerkzaamheden kan de snelheid worden aangepast.

- Gekerfde stuurborgmoer.

- Elektronische maaihoogteverstelling: 6 hoogtes

- Grote brede wielen. Zero-turn freewheels: 360° rotatie.

- Opvangbox: 70 L INBEGREPEN

- Opslag: Zeer compacte opbergpositie. De maaier kan veilig worden gekanteld om de behuizing schoon te maken.

- Transport: Transportstand met neergeklapt stuur.

- Je kunt de voorwielen niet losdraaien om ze dichterbij te brengen.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS DEMONSTRATIE IN HET PELLENC-NETWERK

De hoogproductieve elektrische oplossing voor perfect maaien

Of u nu kiest voor het SMART- of het EASY-model, de RASION 2-serie professionele maaiers is ontworpen om een ​​uitstekende maaikwaliteit te combineren met optimale productiviteit. Lange batterijduur, grote wendbaarheid en ergonomie. Ze hebben gesynchroniseerde dubbele bladen en een nieuwe IMS*-printplaat om oververhitting te beheersen en de efficiëntie te verhogen. De RASION 2-maaiers zijn waterdicht en zeer stil en kunnen altijd en overal in alle weersomstandigheden worden gebruikt. Ze zorgen voor het welzijn van zowel de gebruiker als de buurt.

Met een repareerbaarheidsindex van 9,9 en 9,8/10 kiest u voor een professionele accumaaier die betrouwbaar, duurzaam en na verloop van tijd te repareren is.

* Geïsoleerde metalen ondergrond

JE HOORT ZE AMPER WERKEN

  • 91 dB bij snelheid 3 en 93 dB bij maximaal vermogen
  • Nieuwe en zeer stille borstelloze wielmotor met directe aandrijving
  • Minder geluidsoverlast en geen dampen: kan op elk moment van de dag worden gebruikt in bevolkte gebieden

Een perfecte snit

De slanke stalen messen met hoge treksterkte en hun tegengesteld draaiende beweging van 3.000 tot 5.000 tpm zorgen voor een optimaal resultaat.

Bedieningsgemak

Het bekrachtigde Zero Turn-systeem maakt een draai van 180° gemakkelijk dankzij de zwenkwielen voor en de omgekeerde rotatie van de achterwielen.

40 mm getande antislip aandrijfwielen aan de voorzijde verhogen de stabiliteit en rustige loop. Er zijn twee instellingen om uit te kiezen: zwenkwielen of geleide besturing om hellingen te beheersen.

Maaihoogte

De maaihoogte-instelling, van 25 tot 75 mm, is gecentraliseerd in een enkele handmatige of elektronische bediening, afhankelijk van het model.

Warmteafvoer

Gebaseerd op LED-technologieën, verbetert de printplaat van het geïsoleerde metaalsubstraat de warmteafvoer en warmte-uitwisseling en verhoogt het de elektronische capaciteit van het gereedschap. Het vangt vermogenspieken tijdens intensief maaien op zonder de snelheid van de messen te verminderen.

Deblokkeersysteem

Omgekeerde rotatie van de messen zorgt ervoor dat overtollig gras uit de beschermkap kan worden verwijderd terwijl de maaier blijft werken.

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 Pellenc

 

×

Grasmaaier pellenc

Rasion 2 Easy gazonmaaier Pellenc

De uiterst hanteerbare en gemakkelijk te vervoeren RASION heeft een ongeëvenaard vermogen en biedt een onberispelijke knipkwaliteit voor alle soorten maaiwerk door landschapsarchitecten en overheden.

2150,00 €

Meer info neem contact op


TOP