Voor info +32 11 68.32.66

Jacques Jos Tuinmachines

All categories

Draadloze robotmaaier.

KR173E

3899.00 € 

 

Robotmaaiers kress

Draadloos of bekabelt
Reeds vanaf 983.00 €

Snoeischaar Felco 12

FELCO 12
Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch - Compact

Warning: Array to string conversion in /data/sites/web/jacques-tuinmachinesbe/www/templates/intense/html/com_virtuemart/productdetails/default.php on line 117
Array
107,58 €
Beschrijving

Het compacte comfort van de FELCO 12 snoeischaar/tuinschaar, het multifunctionele snoeigereedschap met hoge prestaties, ontlast uw spieren met zijn roterend handvat. Of u nu kleine of grote handen heeft, de schaar zorgt ervoor dat u op een ergonomische wijze een ​​uitstekend bereik en voldoende snoeivermogen hebt bij alle snoeitaken. Ontworpen om zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen, is de uitzonderlijke snijkwaliteit iets dat u als vanzelfsprekend kunt beschouwen met elk FELCO gereedschap. 

Omschrijving

 

Er is niets ingewikkelds aan de manier waarop de roterende handgreep van de FELCO 12 de belasting spreidt en de druk op uw spieren vermindert. Een reductie van 30% van de benodigde snijkracht, is welkom na een lange dag snoeien. De FELCO 12 is een ideaal gereedschap voor alle handmaten in het hele scala aan snoeitoepassingen. Vanaf de eerste grip worden ze een behendig verlengstuk van uw snoeihand. Rubberen schokdempers en een gehoekte snijkop dragen aanzienlijk bij tot het waarneembare snoeicomfort. Met een volledig instelbare snijkop zult u zich zeer snel afvragen hoe u ooit zonder hebt gesnoeid. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 Pellenc

 

×

Grasmaaier pellenc

Rasion 2 Easy gazonmaaier Pellenc

De uiterst hanteerbare en gemakkelijk te vervoeren RASION heeft een ongeëvenaard vermogen en biedt een onberispelijke knipkwaliteit voor alle soorten maaiwerk door landschapsarchitecten en overheden.

2150,00 €

Meer info neem contact op


TOP