Voor info +32 11 68.32.66

Jacques Jos Tuinmachines

All categories

Draadloze robotmaaier.

KR173E

3899.00 € 

 

Robotmaaiers kress

Draadloos of bekabelt
Reeds vanaf 983.00 €

Snoeischaar Felco 160S

FELCO 160S
Snoeischaar - Model voor de kleine hand

Warning: Array to string conversion in /data/sites/web/jacques-tuinmachinesbe/www/templates/intense/html/com_virtuemart/productdetails/default.php on line 117
Array
50,07 €
Beschrijving

Het kenmerkende zwarte en rode contrast van de handgrepen geeft deze snoeischaar/tuinschaar een unieke plaats in het FELCO assortiment. Als u ze oppakt, geniet u van het ongelooflijk lichte gevoel dat de handgrepen uit glasvezelcomposiet bieden. De FELCO 160S heeft een compact en innovatief ontwerp en u zult begrijpen dat hij de perfecte lichtgewicht metgezel is voor kleinere handen voor algemene lichte snoeiwerkzaamheden in de tuin.

Omschrijving

 

Het is moeilijk om niet volledig te worden ingenomen door de extreem lichte en compacte constructie van de FELCO 160S-snoeischaar. Het lijdt geen twijfel dat het ze uitzonderlijk gemakkelijk te hanteren is. De zeer sterke handgrepen uit composietvezel bieden een ergonomische bescherming en zijn zowel stevig als comfortabel. Het algehele gebruiksgemak komt ook tot uiting in het eenvoudige, zeer stabiele mesinstellingssysteem, met aandacht voor detail, zoals de sapgoot, die het merk FELCO net zo veel definieert als de beroemde precieze zuivere snede. Het gereedschap is uiterst geschikt voor kleinere handen, zodat u het zeker met plezier zal gebruiken voor algemene snoeiwerkzaamheden in de tuin of tuinbouw waarvoor geen zware specificaties vereist zijn. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 Pellenc

 

×

Grasmaaier pellenc

Rasion 2 Easy gazonmaaier Pellenc

De uiterst hanteerbare en gemakkelijk te vervoeren RASION heeft een ongeëvenaard vermogen en biedt een onberispelijke knipkwaliteit voor alle soorten maaiwerk door landschapsarchitecten en overheden.

2150,00 €

Meer info neem contact op


TOP