Voor info +32 11 68.32.66

Jacques Jos Tuinmachines

All categories

Draadloze robotmaaier.

KR173E

3899.00 € 

 

Robotmaaiers kress

Draadloos of bekabelt
Reeds vanaf 983.00 €

CULTIVION ALPHA

ELEKTRISCHE SCHOFFEL, CULTIVION ALPHA
NIEUWE PELLENC ALPHA, ELEKTRISCHE SCHOFFEL.
Het is elektrisch, dus het is milieuvriendelijk, en het is een levensvatbaar alternatief voor chemisch onkruid wieden, grondbewerking en onkruid wieden.

De CULTIVION is een extreem stabiel, licht en veelzijdig gereedschap dat gemakkelijk in de kleinste hoekjes komt en zowel oppervlakkige als diepe gronden belucht. Voor landbouw en tuinieren kunnen onze schoffels en accu's de hele dag werken zonder op te laden.

Warning: Array to string conversion in /data/sites/web/jacques-tuinmachinesbe/www/templates/intense/html/com_virtuemart/productdetails/default.php on line 117
Array
913,55 €
Beschrijving

De ideale elektrische grondcultivator voor het wieden en beluchten van uw grond

De accu-grondcultivator CULTIVION ALPHA is het perfecte gereedschap voor het mechanisch wieden, beluchten en schoffelen van alle grondsoorten. Of het nu gaat om wijngaarden, boomgaarden, olijfgaarden of groene ruimten, hij is goed aangepast aan alle soorten terrein. Het is een natuurlijk alternatief voor fytosanitaire chemische producten en maakt rationeel bodemonderhoud mogelijk met langere intervallen tussen de watergiften. Krachtig, het biedt 3 gebruikssnelheden, veilig en nauwkeurig perceelonderhoud. Een gebruiksvriendelijk gereedschap dat het Alpha-assortiment van accu-aangedreven gereedschappen completeert, bestaande uit de EXCELION ALPHA

260 batterij voor 1u30 tot 2u30 werken zonder opladen.

Afhankelijk van de gewenste autonomie zijn er andere PELLENC-batterijen beschikbaar.

WERKING OF PRESTATIE:

Werk moeiteloos. Door achteruit te werken, voorkomt u dat u de zojuist bewerkte gebieden vertrapt.

De stalen messen werken met een zeer snelle oscillerende beweging die het binnendringen in de grond vergemakkelijkt. U kunt de helling van de gekartelde messen aanpassen aan het terrein (hellingen, taluds, enz.) voor een optimale efficiëntie.

Dankzij de hulpstukken en de 9 werkstanden kan hij worden gebruikt op alle soorten terrein (droog, steenachtig, los en hellend) en voor verschillende taken (landschapsaanleg en onderhoud, tuinieren, openbare werken, plantstroken en gazons, enz.).

 

Jacques & zoon

Groot-Gelmenlaan,21

3800 Sint-Truiden

tel 011683266

GSM +32 0473 71 52 82

KAN STEEDS EEN DEMO GEREGELD WORDEN MET SCHOLEN EN BEDRIJVEN.

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 Pellenc

 

×

Grasmaaier pellenc

Rasion 2 Easy gazonmaaier Pellenc

De uiterst hanteerbare en gemakkelijk te vervoeren RASION heeft een ongeëvenaard vermogen en biedt een onberispelijke knipkwaliteit voor alle soorten maaiwerk door landschapsarchitecten en overheden.

2150,00 €

Meer info neem contact op


TOP