Voor info +32 11 68.32.66

Jacques Jos Tuinmachines

All categories

Draadloze robotmaaier.

KR173E

3899.00 € 

 

Robotmaaiers kress

Draadloos of bekabelt
Reeds vanaf 983.00 €

CULTIVION ALPHA PACK + ALPHA 520 BATTERIJ

CULTIVION ALPHA + ALPHA 520 BATTERIJ

Voor een autonomie van 4 tot 6 uur

Warning: Array to string conversion in /data/sites/web/jacques-tuinmachinesbe/www/templates/intense/html/com_virtuemart/productdetails/default.php on line 117
Array
1875,50 €
Beschrijving

CULTIVION PACK + ALPHA 520 BATTERIJ

Voor een autonomie van 4 tot 6 uur

 

Pakket bestaande uit:

1 SCHOFFEL - ref. 57284 --> 755€ +BTW
1 BATTERIJ ALPHA 520 - ref. 57193 --> 580€ +btw
1 ALPHA HARNAS - ref. 57194 --> 110€ +btw
1 LADER 3.3A - ref. 57283 --> 105€ +btw  

Totaal 1550€

De wieder is een alternatief voor chemisch wieden , erg handig, hij wordt gebruikt om de grond te bewerken en onkruid te wieden.

Licht en multifunctioneel, de Cultivion-schoffel past zich aan alle bodems aan, zowel aan de oppervlakte als in de diepte. Hij is handig en veelzijdig en kan worden gebruikt voor schoffelen, grondbeluchting of onkruid wieden.

De CULTIVION is een zeer stabiel , lichtgewicht en veelzijdig werktuig en passeert gemakkelijk tussen bloemperken en belucht de grond aan de oppervlakte en in de diepte. In de land- en tuinbouw kunt u met onze schoffel in combinatie met een elektrische batterij meerdere uren werken zonder op te laden (zie de tabel met het volledige assortiment PELLENC-batterijen > Klik hier ).

STABILITEIT :

We forceren de machine niet. Werk achteruit om te voorkomen dat u het net bewerkte gebied vertrapt.

 

PRESTATIES :

De stalen messen werken met een zeer snelle oscillerende beweging die de penetratie in de grond vergemakkelijkt. U kunt de helling van het getande blad aanpassen aan het terrein (helling, talud, enz.) voor een optimale efficiëntie.

Met zijn accessoires en 9 werkpositie-instellingen kan hij op alle soorten terrein (droge, rotsachtige, losse, hellende grond) en werk (landschapsinrichting en -onderhoud, tuinbouw, openbare werken, plantenstroken en gazons, enz.) worden gebruikt. ).

Keuzeschakelaar: 4 werksnelheden

Mogelijkheid om verwisselbare accessoires aan te schaffen:

5 gekartelde stalen messen voor verschillende toepassingen.

 

Gereedschap geleverd met 1 getand mes 22 cm ref. 84125 (wieden) + 1 steun en schroeven, 1 inbussleutel, 1 tube vet, 1 netsnoer voor accugereedschap, 1 torxsleutel.
(Lijst met accessoires alleen ter informatie)

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 Pellenc

 

×

Grasmaaier pellenc

Rasion 2 Easy gazonmaaier Pellenc

De uiterst hanteerbare en gemakkelijk te vervoeren RASION heeft een ongeëvenaard vermogen en biedt een onberispelijke knipkwaliteit voor alle soorten maaiwerk door landschapsarchitecten en overheden.

2150,00 €

Meer info neem contact op


TOP