Voor info +32 11 68.32.66

Jacques Jos Tuinmachines

All categories

Draadloze robotmaaier.

KR173E

3899.00 € 

 

Jacques Jos Sint-Truiden.

Robotmaaiers kress

Draadloos of bekabelt
Reeds vanaf 983.00 €

Zaakvoerder: Jacques Jos
Makita: 766

Verhuur verluchter.

 

Je kan met ons een gazon verluchter huren.

Deze word verhuurd aan:

Per uur 15€ vanaf het vertrek hier.

Per halve dag 50€ ( halve dag zijn max 4 uren)

Per dag 90€ 

Onze machines zijn steeds getankt als deze hier komt afhalen.

Wij verplichten je dus niet een bus benzine van 25€ te kopen, Benzine is in onze huurprijs mee inbegrepen.

Het robuuste ontwerp van de Billy Goat PR 550 H is bestand tegen het meest veeleisende gebruik. Omdat de rotatie naar beneden is, stuwen de klepels de PR naar voren, waardoor deze zelfrijdend wordt en vermoeidheid wordt verminderd. Bovendien, omdat het iets meer weegt dan andere verticuteermachines op de markt, met stalen afschermingen, zwaardere wielen, premium lagers en een 10-gauge stalen motorbasis. Absorbeert de PR veel van de trillingen voordat deze wordt overgebracht naar het handvat, wat het comfort en de handling van de machinist verbetert. Dankzij de 30 klepels van 8.9 cm lang wordt al het mos verwijderd en kan water, lucht en voedsel makkelijker in de bodem doordringen, wat nodig is voor een gezond gazon. Ook krijgen de wortels meer ruimte om te groeien. Een verder voordeel is dat mos wordt bestreden, zodat dit zich niet verder kan uitbreiden waardoor het gras verdrukt wordt. Dit model is geschikt voor verticuteren, topverluchten en verticaal maaien. 

Cramer cara Honda 5 pk werkbreete 47 cm.

De CARA heeft een elastische ophanging en verricht optimaal werk door de centrifugaal kracht van de pendelende messen, die bij tegenkracht kunnen uitwijken. Tandriemaandrijving en spanpoelie met kogellager. Metalen wielen, met dubbele kogellagers. Opvangbak optioneel, messen uit gespeciale legering en speciaal gehard voor een optimaal resultaat. Slijtvast aan de buitenzijde en extreem breukvast aan de onderzijde door de taaiheid. Eenvoudige en preciese hoogte-instelling! Motor Honda GP160 - 160 cc Werkbreedte 41 cm 33 vrijstaande messen met elastische ophanging Stalen wielen.

Stiga kabelleger om de afbakeningskabel in de grond te werken voor maairobots
Deze kabelleger heeft een soort schroef die hard tril zodat er een sleuf komt, erachter zit tussen de zwenkwielen een buis waar de afbakeningskabel doorheen komt.
U kunt de diepte waarop de kabel komt instellen, van 1 tot 6 cm. De zwenkwielen zijn ook verstelbaar in 4 standen, daarmee kunt u de draaicirkel mee bepalen.
De kabelleger heeft natuurlijk volledige aandrijving zodat u alleen maar hoeft te sturen! Op de kabelleger zit een 160cc benzinemotor van Honda. De Honda GCV160 om precies te zijn.
Hij heeft 3 hendels: 1 voor de aandrijving, 1 om het boortje te laten trillen en 1 om de duwboom te verstellen naar links of rechts. Ook heeft de machine en gashendel maar wij adviseren om altijd vol gas te hebben als u ermee aan het werk bent om een zo mooi mogelijke sleuf te maken. Door de 2 zwenkwielen achterop word de sleuf dicht gedrukt omdat er ruimte tussen de wielen zit.

Prijs op aanvraag.

 

 

 Pellenc

 

×

Grasmaaier pellenc

Rasion 2 Easy gazonmaaier Pellenc

De uiterst hanteerbare en gemakkelijk te vervoeren RASION heeft een ongeëvenaard vermogen en biedt een onberispelijke knipkwaliteit voor alle soorten maaiwerk door landschapsarchitecten en overheden.

2150,00 €

Meer info neem contact op


TOP